Sand in the City

Wij zijn trotse partner van Sand in the City. Kom deze zomer lekker zandkastelen bouwen bij Sand in the City! Bak feestelijke zandtaartjes, graaf tunnels en ga van de glijbaan in de grootste zandbak die je ooit hebt gezien, midden in de binnenstad! Wie weet zijn Koning Koos, Prinses Sassa en Toto van Het Zandkasteel er ook…

Er is van alles te beleven in en rondom de zandbak. Elke woensdag kun je een zandkasteel bouwen samen met een zandsculptuurkunstenaar. Of laat je schminken door een van onze IJsselNannies! Voor de grote mensen zijn er zitjes onder de parasol om te genieten van een hapje en drankje.

Kom je ook spelen in 1 van die gigantische zandbakken bij jou in de buurt?

Deze maand staat de zandbak in Deventer en afsluitend in september in Zwolle. De zandbak is in Enschede gestart en aansluitend zijn Hengelo en Almelo aangedaan. Hierbij ondersteund door de grote zus van IJsselNannies, TwenteNannies.

Sand in the City is een initiatief van Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO). HMO zet zich in voor de economische ontwikkeling van Overijssel: voor leefbare binnensteden, vitale bedrijventerreinen en levendige kantoorlocaties. HMO bestaat dit jaar 10 jaar en zij vieren dit jubileum graag met jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *