Over IJsselNannies

Mijn naam is Isabella Logtenberg, na jaren zelf Nanny te zijn geweest weet ik als geen ander wat de voordelen zijn van kinderopvang aan huis. Je wilt wel eens samen een avondje samen uit of het is schoolvakantie en je wilt eigenlijk liever niet weer een vrije dag opnemen. Kortom; je hebt een oppas nodig! Maar je buurmeisje is niet altijd beschikbaar. En je ouders, die vaak al een vaste oppasdag hebben in de week, wil je ook niet altijd laten opdraven. Net als ieder gezin wil je betrouwbare oppas. Iemand waar je een goed gevoel bij hebt en die jij met een gerust hart op jouw kinderen laat passen. Een oppas bij jou in de buurt, die bij jouw gezin past en eentje die vooral heel erg lief is voor de kinderen.

Het idee:

Na de start van Twentenannies, het oppasbemiddelingsbureau waarbij persoonlijke en zorgvuldige selectie van nannies in combinatie met het maken van de perfecte match met het oppasgezin voorop staat, merkten wij dat er ook veel vraag was naar oppas in de IJsselstreek. Zo kwamen Claudia en Valerie op het idee ook te starten in Deventer en omgeving. Door het succes van Twentenannies en een te kort aan tijd, hebben ze Isabella gevraagd dit op te pakken.

Een IJsselNanny word je namelijk niet zomaar, daar gaat een uitgebreide screening aan vooraf waarbij je moet voldoen aan een zorgvuldig samengesteld eisenpakket. Wanneer je je als gezin aanmeldt bij IJsselNannies komen wij persoonlijk bij jullie thuis langs voor een kopje koffie. Of we houden een videoconference. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek brengen wij jullie wensen in kaart en selecteren wij de beste, leukste en liefste IJsselNanny voor jullie gezin!

Op deze wijze werken wij nu al enkele jaren met het zusterbedrijf van IJsselNannies, TwenteNannies. Vele honderden gezinnen hebben wij in die regio kunnen overtuigen om voor ons te kiezen als het gaat om oppas voor hun kinderen. De ervaring die wij hebben opgedaan nemen wij mee naar de IJsselstreek, om ook hier jullie als ouders te voorzien van een lieve en betrouwbare oppas voor jullie kinderen.

Mijn achtergrond:

“Omdat ik jaren heb gewerkt als nanny, weet ik zelf als geen ander hoe leuk het is om te werken met kinderen en wat de voordelen zijn van kinderopvang aan huis. Het enthousiasme dat kinderen elke dag weer bij zich dragen, hoop ik over te brengen tijdens mijn werk. Nadat ik steeds meer betrokken raakte bij Twentenannies, hielp met het werven van nannies en de social media…werd het tijd voor de volgende stap. IJsselNannies it is!”– Isabella Logtenberg