Maatwerk

IJsselNannies is niet zomaar een oppasservice. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. De zorg voor je kinderen laat je niet aan iedereen over. Je wil dat de kinderen in goede handen zijn. Die goede handen bieden onze IJsselNannies. Jullie kinderen zijn bij al onze IJsselNannies in goede handen. Maar niet iedere IJsselNanny is hetzelfde. Net zo min als ieder gezin hetzelfde is.

De perfecte match

Zijn jouw kinderen helemaal gek van dansen? Dan zou het toch leuk zijn om een nanny of oppas te hebben die vrolijk met de kinderen mee danst? En als jouw kind een ware virtuoos in de dop is, dan zou het fijn zijn als de nanny op zijn minst noten kan lezen. Maar ook op andere gebieden kunnen jullie als gezin wensen hebben. Waar de een het liefst zelf kookt, vindt de andere het misschien wel fijn als bij thuiskomst de kinderen al hebben gegeten en er een heerlijke maaltijd te wachten staat. Wil je dit laatste, dan is het handig om een nanny te hebben die weet hoe lang bloemkool moet koken.

Al jullie wensen brengen wij in kaart in het persoonlijke intakegesprek. Vervolgens kijken wij welke IJsselNannies er het beste bij jullie gezin passen. De IJsselNanny die bij jullie gaat oppassen, instrueren wij natuurlijk duidelijk over jullie wensen. Zodat jullie het zelf niet opnieuw uit hoeven te leggen. En voor het geval de ene perfecte passende IJsselNanny niet beschikbaar is, hebben wij er natuurlijk nog meer achter de hand! Zo hebben jullie altijd de beste nanny voor jullie gezin!