Kinderfeestjes

Kinderfeestjes organiseren

Hoera! Je kind is (bijna) jarig en natuurlijk wil je een leuk kinderfeestje organiseren. Maar voordat je het weet ben je er dagen druk mee.. en op de dag zelf heb je nauwelijks tijd om van je kind te genieten omdat je in de weer bent met hapjes en drankjes voor zowel ouders als kinderen, entertainment voor de kids, opruimen tussendoor, een poepluier en plasongelukje hier en daar.. afijn je kent het wel! 😉 Als goede gastvrouw wil je natuurlijk ook nog met iedereen een praatje maken maar daar ben je dus véél te druk voor!

Herkenbaar? Wij als moeders van (jonge) kinderen liepen hier nu na een aantal kinderverjaardagen tegenaan. Op de verjaardagen van onze kinderen misten wij de rust en de tijd om ook echt van onze kinderen te genieten op hun verjaardag. Laat staan dat er tijd was om bij te kletsen met familie en vrienden. Ook tijdens gesprekken met gezinnen die aangesloten zijn bij TwenteNannies voor zowel flexibele als structurele oppas wordt ons ook vaak de vraag gesteld of de oppas misschien ook kan komen tijdens het kinderfeestje om te helpen. Met een bestand van meer dan 300 oppasmeiden lag voor ons de oplossing dus voor de hand:

“Hulp van nannies tijdens een kinderfeestje!”

Het ligt voor ons dus net zo voor de hand om deze diensten ook aan te bieden via IJsselNannies. Na de vele, vele kinderfeestjes die wij inmiddels hebben georganiseerd puilt onze opslag uit met de leukste knutselmaterialen, tof speelgoed en uitdagende activiteiten!


hulp-tijdens-kinderfeestje

Activiteiten kinderfeestje

Nannies tijdens kinderfeestjes kunnen worden ingezet voor verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld:

  • Kinderen schminken;
  • Knutselen met de kinderen;
  • Sportieve activiteiten en spelletjes spelen;
  • Begeleiding bij een springkussen;
  • Kinderen verschonen, helpen bij naar de wc gaan, etc;
  • Het eten en drinken klaarzetten voor en/of geven aan de kinderen zodat ouders even rustig kunnen bijpraten.

Nannies die wij selecteren voor kinderfeestjes zijn enthousiast, ervaren, behulpzaam, actief en creatief. Wij selecteren uiteraard een nanny of meerdere nannies die aansluiten bij de door jullie aangegeven wensen voor de kinderverjaardag.


Kinderverjaardag op maat

Uiteraard kun je bij ons aangeven wat je precies verwacht of welke wensen je hebt voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter. Aan de hand hiervan bespreken wij met jullie wat wij en onze nannies voor jullie kunnen betekenen. Wij willen er voor zorgen dat deze speciale dag de invulling krijgt die jullie in gedachten hebben, zonder jullie er zelf al te druk mee zijn. Wij nemen het ‘werk’ graag uit handen zodat jullie ontspannen kunnen genieten samen met jullie kind(eren), familie en vrienden.

Kosten hulp tijdens kinderfeestje:

Omdat ieder feestje anders is maken wij een offerte op maat aan de hand van de wensen die jullie hebben. De prijs wordt opgebouwd uit de kosten voor de nanny (7,50 per uur), materiaalkosten per kind en bemiddelingskosten. Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Stuur ons een berichtje via het contactformulier of bel / WhatsApp ons via 06-23701888.

Aanvullende service tijdens kinderverjaardag:

Wij hebben verschillende samenwerkingen met andere partijen voor evenementen, bruiloften en kinderverjaardag:

  • Huur een springkussen via IJsselNannies
  • Huur (oud hollandse) spelletjes via IJsselNannies
  • Regel catering via IJsselNannies

Impressie Nannies tijdens kinderfeestje