Hoi Deventer en Zwolle!

Aangenaam kennis met jullie te maken! Wij zijn IJsselNannies: het leukste, meest betrouwbare en flexibelste oppasbureau in de IJsselstreek. IJsselNannies is het zusje van TwenteNannies, een oppasbureau dat al enkele jaren actief is in de regio Twente. Vele honderden gezinnen hebben wij blij mogen maken met een lieve, zorgzame en betrouwbare oppas voor de kinderen. Tal van bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen zijn opgeluisterd met de aanwezigheid van onze TwenteNannies.

Sinds de start van TwenteNannies zijn wij niet alleen voor de schermen druk bezig geweest met het vinden en selecteren van de juiste nannies en gezinnen waar deze lieve nannies kunnen oppassen. Ook achter de schermen is er hard gewerkt. Zo zijn wij onder meer druk bezig geweest met het ontwikkelen van een betrouwbaar, schaalbaar en gebruiksvriendelijk ICT-systeem om alle oppasaanvragen nauwkeurig te kunnen verwerken. Inmiddels zijn wij hier zover in geslaagd dat wij in staat zijn om onze dienstverlening uit te breiden.

Hierbij hebben wij gekozen voor de IJsselstreek met haar mooie Hanzesteden Deventer en Zwolle. Beide mooie en levendige steden vol met gezinnen die wij graag overtuigen van de voordelen van IJsselNannies. De ervaringen die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan kunnen wij direct inzetten in Deventer en Zwolle. Wij hopen natuurlijk in de IJsselstreek net zoveel gezinnen blij te mogen maken als wij de afgelopen jaren een paar kilometer oostwaarts al hebben gedaan. Dus kom maar op met die aanvragen: wij zijn er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *