Hoe het werkt

Oppas gezocht!

Je heb een oppas nodig. Het liefst een oppas die bij jou in huis komt zodat de kinderen in hun vertrouwde, veilige omgeving zijn en lekker kunnen slapen in hun eigen bed. Meld je aan bij IJsselNannies en wij regelen de beste, leukste en liefste oppas aan huis voor jouw gezin! Bij IJsselNannies werken we met een vast stappenplan zodat er geen onduidelijkheden zijn en jij altijd weet wat je van ons kunt verwachten.

Stap 1 – Aanmelding

Laat je contactgegevens achter via het aanmeldformulier hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk intake gesprek of een videoconference. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 06 23701888.

Stap 2 – Gezinsprofiel

Jullie ontvangen van ons inloggegevens voor een persoonlijk gezinsprofiel. Op basis van dit gezinsprofiel hebben wij inzichtelijk wat jullie als ouders belangrijk vinden, wat jullie specifieke wensen of verzoeken zijn ten aanzien van een oppas en op welke moment jullie over het algemeen een oppas nodig hebben. De oppas die wordt gekoppeld aan jullie gezin kan via het gezinsprofiel alle belangrijke informatie over de kinderen lezen, zoals waar de interesses van jullie kinderen liggen, bedritueel, dagindeling en of er eventuele bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden.

Stap 3 – Intakegesprek

Tijdens het persoonlijke intakegesprek bij jullie thuis of via een videoconference bespreken wij samen met jullie de ingevulde gegevens en beantwoorden wij natuurlijk eventuele vragen. Wij vinden het belangrijk om met jullie persoonlijk kennis te maken en willen graag weten wat jullie zoeken in een oppas en welke normen en waarden bij jullie hoog in het vaandel staan. En het allerbelangrijkste…We willen natuurlijk vooral van alles weten over de kinderen!

Stap 4 – Perfecte match

Wanneer jullie oppas nodig hebben vraag je dit gemakkelijk aan via ons planningssystem. Wij selecteren vervolgens uit de beschikbare nannies voor jullie de beste match. Je kunt oppas aanvragen voor vaste dagen of momenten in de week maar ook wanneer je flexibele oppas nodig hebt vanwege onregelmatige werkdagen en werktijden. Heb je gewoon af en toe een oppas nodig? Bijvoorbeeld voor een avond, middag of een aantal dagen tijdens de vakantie? Ook dan regelen wij dat er op die momenten een IJsselNanny bij jullie thuis komt oppassen, zelfs als het last-minute is!

We streven er in elke situatie naar zo veel mogelijk dezelfde IJsselNanny in te zetten, zodat het voor zowel de ouders en de kinderen, als voor de IJsselNanny, continuïteit en vertrouwen biedt. Mocht zij niet beschikbaar  zijn dan overleggen wij uiteraard met jullie over een vervangende IJsselNanny. Bij onregelmatige oppasaanvragen werken we veelal met oppaspoules. Wel vaste en terugkerende nannies maar ook de flexibiliteit dat er altijd een oppas beschikbaar is. Bij IJsselNannies werken we voornamelijk met studenten en plannen we de vaste oppasdagen doorgaans per periode met de schoolroosters mee (4 periodes per jaar).

Lees hier over voorbeelden uit de praktijk.

Wacht dus niet langer, en neem nu contact met ons op!

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Wij horen graag van je!