Bruiloften

Nannies op je bruiloft; de “weddingnanny”

Hoera, jullie gaan trouwen dus de bruiloft kan gepland worden! Het wordt vast en zeker één van de mooiste dagen van jullie leven. En wanneer jullie al kinderen hebben is het niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie kinderen een fantastische dag! Het is natuurlijk ook voor hen heel speciaal als papa en mama in de echt verbonden worden. De aanwezigheid van nannies op jullie bruiloft kan er voor zorgen dat jullie als bruidspaar maar ook jullie gasten optimaal van deze dag kunnen genieten. Inmiddels hebben wij met TwenteNannies al op vele tientallen bruiloften de inzet verzorgd van enthousiaste weddingnannies.

nannies-bruiloft

Kinderentertainment bruiloften

Voor een bruiloft wordt natuurlijk vaak de gehele familie en kennissenkring uitgenodigd. Maar wie let er op de kinderen tijdens de ceremonie? Hoe gaat het tijdens het diner als de kids aanwezig zijn? Wat regel je qua kinderentertainment gedurende de dagbruiloft en / of avondfeest? Wij helpen jullie graag invulling te geven aan het programma voor de klein(st)e gasten! Zo regelen wij niet alleen de leukste en liefste nannies maar gewenst ook materialen om de kinderen mee te vermaken. Onder de mogelijkheden behoren onder andere:

  • Knutselmateriaal
  • Schmink
  • (bord)Spelletjes en sportieve (buiten) activiteiten
  • Springkussen
  • Beamer en kinderfilm(pjes)

Uiteraard worden jullie kinderen zoveel mogelijk betrokken bij de dag, maar het is natuurlijk ook wel handig als er iemand is die even weg kan lopen met een huilende baby als de trouwambtenaar zijn mooie woorden spreekt. Het is natuurlijk erg zonde als een opa of oma het ja-woord mist doordat ze even met jullie kindje naar de gang zijn gelopen. En geloof ons, dat komt vaker voor dan je denkt! Maar niet alleen een baby vraagt om aandacht tijdens een trouwerij. Ook voor de iets oudere kinderen is het vaak een lange en drukke dag. Het is gewoon erg fijn als er dan iemand is die de hele dag alleen maar oog heeft voor de kinderen.

En misschien zijn er nog wel meer kinderen? Want waarom zouden jullie vrienden en familie niet ook gezellig hun kinderen meenemen? Zij horen er toch ook gewoon bij? Met de ondersteuning van onze TwenteNannies krijgen ook zij een onvergetelijk dag. Desgewenst brengen de IJsselsNannies de kids tijdens het avondfeest (bijvoorbeeld na de openingsdans) weer naar huis, waarna IJsselNannies uiteraard ook de avondoppas verzorgt!

Ruime ervaring met het inzetten van nannies op bruiloften en feesten

Inmiddels hebben wij al op vele bruiloften en feesten gewerkt.  Onze ervaring is dat elke bruiloft anders is en elk bruidspaar zijn of haar eigen wensen heeft. Hierin bieden wij jullie graag maatwerk en bespreken wij graag met jullie hoe wij kunnen helpen deze dag onvergetelijk te maken! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via het contactformulier, mail naar info@ijsselnannies.nl of bel naar 06-23701888.

Impressie bruiloften